Утікач Азаров звинуватив українську владу в цензурі

Утікач Азаров звинуватив українську владу в цензурі

Фото: Getty Images

Під час інтерв'ю на радіо екс-прем'єр закинув Порошенку сепаратизм.

Колишній прем'єр-втікач Микола Азаров звинуватив українську владу в цензурі через перевірку "Радио Вести", яка відбулася після інтерв'ю з ним.

Про це Азаров написав у своєму Facebook.

"Уперше за рік українська редакція "Радио Вести" передала для радіослухачів інтерв'ю зі мною. Одразу так звана Нацрада з питань телерадіомовлення призначила позапланову перевірку редакції", - зазначив Азаров.

Екс-очільник уряду назвав такі дії цензурою, прямо забороненою Конституцією.

"Норми Конституції є нормами прямої дії – і це означає, що, порушуючи норми Конституції, члени Нацради чинять злочинні дії", - наголосив екс-прем'єр.

Азаров зауважив, що в своєму інтерв'ю звинувачував владу в сепаратизмі, оскільки її "злочинна діяльність" призвела до втрати Криму та десятків тисяч смертей українців на Донбасі.

"Що ж так стурбувало Нацраду? У моїх висловах вони помітили ознаки сепаратизму, зазіхання на територіальну цілісність й розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Одразу ж хочеться поставити їм запитання: "Хто їх уповноважив їх вбачати будь-що?", - заявив Азаров.

Нагадаємо, що в лютому Азаров заявив про свої плани повернутися в Україну та відновити попередній склад парламенту. До того ж політик-утікач вважає, що зараз в Україні немає системного державного управління, а для порятунку країни необхідно відновити сьоме скликання Верховної Ради, термін повноважень якої, на його думку, закінчується в 2017 році.

Повʼязані теми:

Наступна публікація