У Кремлі відреагували на бігборди Порошенка з Путіним

У Кремлі відреагували на бігборди Порошенка з Путіним

Фото: УНІАН

В Москві спокійно поставилися до використання зображення Путіна на бордах.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі спокійно поставилися до використання президентом України Петром Порошенком у своїй передвиборчій агітації образу Володимира Путіна.

Про це 10 квітня пише ТАСС.

"Ми обираємо Путіна, ну а українці - подивимося", - сказав Пєсков.

Нагадаємо, в Україні з'явилися агітаційні бігборди Порошенка з зображенням Путіна. У Мережі обурені такою рекламою. Зокрема, екс-міністр оборони Анатолій Гриценко написав, що це небезпечно для країни і такою рекламою і газетами "країну свідомо розколюють навпіл". "Також це пряма й безпідставна образа і зневага на адресу 85% людей, які в першому турі віддали голоси за інших кандидатів", - зазначив Гриценко. 

У штабі самого Петра Порошенка підтвердили, що борди є офіційним рекламним продуктом, сплаченим із виборчого фонду кандидата в президенти України Петра Порошенка. 

Раніше повідомлялося, що 31 березня відбувся перший тур президентських виборів. Увечері стали відомі результати екзит-полів - згідно з ними, найбільше голосів набрали Володимир Зеленський та Петро Порошенко. За даними обробки 100% електроних протоколів ЦВК Зеленський набрав 30,24%, а Порошенко - 15,95%  голосів виборців. 1 квітня Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила на теледебати обох кандидатів у президенти. Спочатку команда Зеленського відмовилася від пропозиції. Українці почали ширити у соцмережах хештег #хочубачитидебати. 

Увечері 3 квітня кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський викликав чинного президента Петра Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський" і висунув низку умов. У ніч проти 4 квітня Петро Порошенко заявив, що готовий дебатувати на стадіоні зі своїм суперником у другому турі виборів президента. 

Детальніше у нашій інтерактивній хроніці: 

 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація