В Офісі президента назвали головну тему розмови Зеленського з Путіним

В Офісі президента назвали головну тему розмови Зеленського з Путіним

Фото: УНІАН

Глави двох держав говорили про полонених моряків.

Тема звільнення полонених Росією українських військових моряків була головною в першій телефонній розмові президентів Володимира Зеленського і Володимира Путіна. Про це повідомляють в Офісі президента України.

11 липня Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з Президентом Російської Федерації Володимиром...

Опубліковано Офіс Президента України Четвер, 11 липня 2019 р.

Там підтверджують, що 11 липня Зеленський провів телефонну розмову з Путіним. "Ключовим питанням було звільнення полонених військових моряків. Також йшлося про повернення інших українських громадян, які утримуються на території РФ", - наголошують в президентській адміністрації. Також у Зеленського додають, що "сторони обговорили продовження переговорів у Нормандському форматі".

Як повідомлялося, прессекретар російської президента Дмитро Пєсков повідомив, що в четвер відбулася перша телефонна розмова лідерів двох країн. Ініціатива походила з українського боку. "Обговорювалися питання врегулювання на південному сході України і спільної роботи з повернення утримуваних з обох сторін осіб", - повідомив Пєсков. У Кремлі заявили, що Зеленський та Путін "досягли домовленості про продовження цієї роботи на рівні експертів".

Реакція президента Зеленського на ймовірне проведення телемосту між "Росія-1" і NewsOne

Реакція президента Зеленського на ймовірне проведення телемосту між "Росія-1" і NewsOne

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація