Вакарчук задекларував майже 13 млн грн гонорару за концерти

Вакарчук задекларував майже 13 млн грн гонорару за концерти

Фото: УНІАН

Гроші фронтмен рок-гурту заробив за 2016-2017 роки.

Лідер партії "Голос" та музикант Святослав Вакарчук опублікував зміни до декларації і вніс до неї гонорари за  тур із гуртом "Океан Ельзи".

Вакарчук на своїй сторінці у фейсбуці написав, що ця його особиста новина має стати публічною через статус депутата, а зароблені гроші були протягом 2016-2017 років.

"Компанія-організатор закордонної частини туру виплатила мені гонорар за всі 24 концерти, які провели тоді в різних містах світу. Звісно, одразу задекларував ці гроші. Як вимагає закон, з цієї суми будуть сплачені всі необхідні податки", - наголосив він, додавши, що всі доходи політиків мають бути відкритими.

У декларації вказано, що заробив за концертний тур Вакарчук 12 мільйонів 904 тисячі 132 гривні.

Особиста новина, яка має стати публічною, зважаючи на статус депутата. Нарешті отримав гонорар за "Світовий тур",...

Опубліковано Святославом Вакарчуком Субота, 15 лютого 2020 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що народний депутат України Святослав Вакарчук разом зі своєї групою "Океан Ельзи" наприкінці грудня 2019 року виступили в білоруському Мінську на новорічному корпоративі ІТ-компанії Wargaming. Вона відома як розробник популярної комп'ютерної гри World of Tanks. Видання "Белорусский партизан" з посиланням на телеграм-канал "Новина" писало, що за виступ на корпоративі ніби було заплачено 100 тисяч євро. А райдером було заборонено здійснювати фото- та відеознімання виступу. 

 

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація