Вибори мера Києва: "Слуга народу" обиратиме свого кандидата з п'яти претендентів

Вибори мера Києва: "Слуга народу" обиратиме свого кандидата з п'яти претендентів

Фото: УНІАН

Праймеріз кандидатів на посаду мера столиці проведуть на засіданні фракції.

Фракція "Слуга народу" на своєму засіданні у четвер, 16 липня, проведе внутрішньопартійні праймеріз кандидатів для участі у виборах мера столиці. Офіційно у праймеріз візьмуть участь п'ять депутатів.

Про це 16 липня повідомила заступниця глави фракції Євгенія Кравчук, передає "Інтерфакс Україна". 

"Праймеріз саме для членів фракції, членів партії, ті, які оголошували офіційно. Їх зараз п'ять депутатів, які про це заявили", - повідомила Кравчук журналістам.

За її словами, ці праймеріз фактично тривають вже понад місяць, "хтось газети роздає, хтось борди вивішує, хтось дебати влаштовує".

Сама нардепка зізналася, що  особисто має намір підтримати кандидатуру Ірини Верещук, адже вважає, "жінки мають іти в політику".

"Я вважаю, що вона зможе зібрати команду, в тому числі і жінок більше підтягти до Київради. І мені здається, що вона може бути дуже незручним опонентом для Кличка", - сказала депутатка.

На засіданні фракції "Слуга народу" буде присутній президент України Володимир Зеленський.

В праймеріз "Слуги народу" на кандидата в мери Києва беруть участь Ірина Верещук, Микола Тищенко, Олександр Дубінський, Олександр Качура і Дмитро Гурін, як повідомлялося. 

Раніше нардеп Олександр Качура заявляв про чотирьох кандидатів від "Слуги народу". Однак напередодні, 15 липня, ще один "слуга" Дмитро Гурін заявив про свої наміри йти на партійний праймеріз. 

Повʼязані теми:

Наступна публікація