Відсторонений від посади Шевцов пояснив участь у параді під прапором РФ в дусі "діди воювали"

Відсторонений від посади Шевцов пояснив участь у параді під прапором РФ в дусі "діди воювали"

Відсторонений від посади Шевцов пояснив участь у параді під прапором РФ в дусі "діди воювали"

Поліцейський вважає свою родину заручниками окупації.

Відсторонений від займаної посади начальник поліції поліції Вінницької області Антон Шевцов вирушив до Києва для розмови з начальником Національної поліції Хатією Деканоідзе.

Про це Шевцов повідомив на своїй сторінці в Facebook.

Він опублікував відповідь СБУ на свій же запит. У документі за підписом заступника СБУ Михайла Глуговського повідомляється, що Шевцов непричетний до антидержавної діяльності, а також не брав участі в незаконних злочинних організаціях.

Шевцов, коментуючи свою участь у параді в окупованому Севастополі в травні 2014 року, заявив, що "супроводжував діда, який воював за Україну. Мій дід - герой тієї страшної війни".

"Я був у Криму, тому що Крим - це Україна. Там залишилася моя сім'я та близькі, які доглядають за літніми родичами, дні яких, на жаль, полічені. Моя сім'я - заручники окупації. Ми ніколи не вважали і не вважаємо Крим Росією. Для нас Крим - це Україна і тільки так. Я ніколи не відмовлюся від Криму і не віддам його Росії", - додав Антон Шевцов.

Нагадаємо, Антон Шевцов потрапив до скандалу після того, як у соціальних мережах була знайдено його фотографія, на яких він не соромився зробити знімок на тлі російського триколора

Крім того, ТСН.ua знайшов у соціальній мережі сторінку дружини головного поліціянта Вінниччини. На ній жінка підтримувала агресію РФ проти України, виступала за зміну конституційного ладу в Україні і не приховувала своїх проросійських поглядів. Після широкого резонансу сторінка була закрита для сторонніх осіб. 

Своєю чергою, Шевцов відкинув всі звинувачення в сепаратизмі. Усі повідомлення у ЗМІ він назвав спробою дискредитації.

Також ТСН.ua знайшов сюжет, на якому Шевцов взяв участь у військовому параді в окупованому Севастополі у травні 2014 року.

Повʼязані теми:

Наступна публікація