"Він був другом у широкому сенсі": Кисельов згадав, як смажив картоплю для Порошенка

"Він був другом у широкому сенсі": Кисельов згадав, як смажив картоплю для Порошенка

Фото: Facebook/Юрій Дудь

Пропагандист пояснив, чому президент України став одним з антигероїв його програми.

Російський пропагандист Дмитро Кисельов згадав, як смажив картоплю для Петра Порошенка, коли той ще не був президентом України. Кисельов заявив, що Порошенко був його "другом в широкому сенсі цього слова".

"Дружити ж можна по-різному. Він входив до широкої дружньої компанії.. У мене в телефоні близько двох тисяч номерів, про половину з них я можу сказати: "Ну, це мій друг". Я можу їм зателефонувати, звернутися. Таким же був, в сенсі широкого кола, Петро Порошенко", – розповів Кисельов в інтерв'ю російському журналісту Юрію Дудю.

Пропагандист згадав, що у нього в Києві був клуб "Сковорода", названий на честь українського філософа Григорія Сковороди. І на одному із зібрань цього клубу, коли Кисельов смажив картоплю, був присутній Порошенко.

Відповідаючи на питання, як нинішній президент України з "друга" перетворився в одного з антигероїв програм Кисельова, пропагандист зазначив: "Петро Порошенко змінився, і я теж, звичайно, змінився. Це нормально, коли люди змінюються протягом життя".

При цьому Кисельов упевнений, що президент Росії Володимир Путін ніколи не стане антигероєм його програм. "Путін - цілком сформована особистість на відміну від Петра. Петро - іншої закваски людина", - вважає пропагандист.

Повʼязані теми:

Наступна публікація