Вино в Юрмалі та снігоходи за полярним колом: нардепи поділилися планами на відпустку

Вино в Юрмалі та снігоходи за полярним колом: нардепи поділилися планами на відпустку

Фото: УНІАН

Географія та специфіка відпочинку депутатів вразила журналістів.

Депутати, проваливши медичну і освітню реформи, відпустили себе на канікули аж до 5 вересня. Наостанок журналісти встигли поцікавитися планами нардепів на відпустку, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Відповіді виявилися дуже різними. До прикладу, Тарута планує брати участь у веломарафоні між Південною Кореєю і Україною. Гопко – поїхати на навчання до Оксфорда. Острікова – перевірити дію безвізового режима шляхом родинної поїздки до Іспанії. Шкрум – на кілька днів у Рим. А Дубінін – пити вино в Юрмалі.

Навчання в Оксфорді та веломарафон: депутати розповіли, як і де проведуть канікули

Навчання в Оксфорді та веломарафон: депутати розповіли, як і де проведуть канікули

"Валятися на сонці не люблю", - твердить представник "Опозиційного блоку" Вадим Новінський. Він твердить, що завжди їздить відпочивати разом із дружиною, а місцем, найпевніше, обере Грецію – Халкідіки. "Тому що поряд із Афоном", - уточнює депутат. Однак святе місце не змусить опозиціонера відмовитися від алкоголю. "Ніколи не танцюю. Плаваю. Алкоголь п'ю, звичайно. Коли знаходжуся в Україні – п'ю самогон, коли в Греції – п'ю вино", - твердить він.

Данченко сподівається опинитися на Канарських островах. Але по-справжньому мріє про більш екстремальний відпочинок. "Я дуже люблю Камчатку, нас вертольотом закидали на два тижні в дикій природі. Ми плануємо – знаєте куди? Ми плануємо на снігоходах за полярним колом", - каже нардеп. І додає, що така поїздка коштує 5-6 тисяч доларів на чоловіка.

А от парламентарям, якими цікавиться НАБУ і прокуратура, не до планів на закордонні вояжі. "Умань", - окреслює географію відпустки Поляков. І пояснює, що його дружина не любить це місто, але ситуація нині така, що інших варіантів не буде. "Будемо економити. Треба працювати на НАБУ, адвокатів", - каже він.

Кореспондент ТСН Дар'я Счастлива

Повʼязані теми:

Наступна публікація