Висунутий бійцям АТО під Іловайськом ультиматум вдалося скасувати - командир "Донбасу"

Висунутий бійцям АТО під Іловайськом ультиматум вдалося скасувати - командир "Донбасу"

Ультиматум, висунутий бійцям АТО під Іловайськом, відмінили / Фото: Reuters

Семенченко прийняв рішення "бути зі своїми бійцями".

Ультиматум, який було висунуто бійцям АТО під Іловайськом, вдалося відмінити.

Про це із посиланням на слова президента України повідомив на своїй сторінці у Facebook командир батальйону "Донбас" Семен Семенченко.

"Що з ультиматумом про 6 ранку? За словами президента, його вдалося скасувати. Що буде, якщо вони обманути? Я не хочу зараз про це думати, просто хочу вірити", - написав комбат.

Крім того, Семенченко заявив, що в нього є підстави вважати, що оточення бійців АТО під Іловайськом є наслідком зради і некомпетентності в системі військового управління.

"Факт 1 - колона більше години стояла на місці і лише після початку мінометного обстрілу рушила вперед. Факт 2 - при переговорах десантники заявили нашим бійцям, що, мовляв, їх би давно передислокували, якби не ми. Вони нас чекали протягом усього дня на тому місці, де мала проходити колона. Факт 3 - я та Юрій Бутусов били в набат про цю ситуацію більш десяти днів, вимагали підкріплення, проводилися пікети під АП і Генштабом. Результат - 0 ", - прокоментував ситуацію Семенченко.

 

Допис by Семен Семенченко.

Також комбат "Донбасу" заявив, що, наразі він прийняв рішення "бути зі своїми бійцями".

"Технічно мій організм транспортувати навіть з крапельницею нескладно. Якщо в шість ранку їх розстріляють, то нехай стріляють і в мене. Якщо вони вийдуть, то я буду з ними", - додав комбат.

Нагадаємо, що раніше Семен Семенченко повідомив, що бійців АТО, оточених під Іловайськом, обіцяють випустити до 10-ї ранку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація