Вороги американського народу: Трамп звинуватив у фейковості CNN, NBC і The New York Times

Вороги американського народу: Трамп звинуватив у фейковості CNN, NBC і The New York Times

Фото: Reuters

Він назвав видання "ЗМІ фейкових новин".

Президент США Дональд Трамп назвав телекомпанії NBC, ABC, CBS, CNN і газету The New York Times ворогами американського народу.

Про це він написав у своєму Twitter.

"ЗМІ фейкових новин (The New York Times, NBC, ABC, CBS, CNN) — не мої вороги, а вороги американського народу!" — сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що раніше авторитетний ресурс CNN звернувся до команди новообраного президента США Дональда Трампа з проханням пояснити, які саме вони допустили неточності при публікації своїх новин, після того, як Трамп не дозволив їхньому журналісту поставити запитання під час своєї першої прес-конференції.

Нагадаємо, американський ресурс BuzzFeed вразив світ, опублікувавши досьє на 35 сторінок, в якому стверджується, що Росія має компромат на Трампа, а також наводяться дані про зв'язок Трампа з Росією і втручання РФ у вибори в США. При цьому журналісти BuzzFeed зазначили, що документ не є підтвердженим.

CNN, своєю чергою, повідомив у вівторок, 10 січня, що чотири представника з керівництва американської розвідки надали екс-президенту США Бараку Обамі і новому президенту Дональду Трампу двосторінковий огляд досьє, в якому, зокрема, йшлося про втручання Росії у президентські вибори США і також про компромат на Трампа.

На своїй першій прес-конференції Трамп різко обірвав журналіста CNN, який хотів поставити запитання, додавши, що він вважає ганьбою ту інформацію, яку нібито поширив CNN.

CNN вимагає від Трампа доказів про розповсюдження телеканалом фейкових новин

CNN вимагає від Трампа доказів про розповсюдження телеканалом фейкових новин

Повʼязані теми:

Наступна публікація