Втікач Портнов розповів про свою найбільшу помилку під час Євромайдану

Втікач Портнов розповів про свою найбільшу помилку під час Євромайдану

Портнов входив до групи з врегулювання політичної кризи / Фото: УНІАН

Колишній український чиновник став одним з тих, хто критикував протестуючий на вулицях Києва та інших міст.

Колишній заступник глави адміністрації президента Віктора Януковича Андрій Портнов вважає найбільшою помилкою своє входження до робочої групи з врегулювання політичної кризи.

Про це він заявив виданню "Українська правда".

"Я був членом робочої групи з врегулювання політичної кризи. З боку опозиції було три лідери партій. З боку влади були міністр юстиції, я і президент. Навіщо я увійшов у цю групу, чесно кажучи, я навіть зараз толком не поясню. Це, звичайно ж, була моя велика помилка", - зазначив він.

За його словами, саме тоді йому зокрема випала роль бути обличчям Антимайдану і озвучувати тези проти Євромайдану.

При цьому Портнов додав, що Янукович йому сказав увійти до складу робочої групи.

"Президент сказав, я увійшов. Коли ти кілька років працюєш на державній службі, ти не ставиш зайвих питань. Можливо, він вважав, що ми краще говоримо. Так, це була наша помилка з міністром юстиції. Ми стали асоціюватися з боротьбою проти Майдану. Через це активісти нас ненавиділи, нам погрожували, в соціальних мережах розмістили інформацію про дітей", - згадав він, додавши, що в той час у його квартири з'явився блокпост.

Як відомо, правоохоронці оголосили в розшук колишнього першого заступника глави АП Андрія Портнова, якого раніше ГПУ оголосила про підозру у привласненні, розтраті майна або заволодінні ним шляхом зловживання службовим становищем.

Повʼязані теми:

Наступна публікація