"Я його не розумію". Що говорив Манжосов про балотування Зеленського у президенти

"Я його не розумію". Що говорив Манжосов про балотування Зеленського у президенти

"Я його не розумію". Що говорив Манжосов про балотування Зеленського у президенти

Сьогодні екс-"кварталівець" втік з прес-конференції

Колишній актор "Кварталу 95" Денис Манжосов сьогодні, 11 квітня, втік з власної прес-конференції на тему балотування його друга дитинства та екс-керівника Володимира Зеленського у президенти України.

Втім, менше трьох тижнів тому актор розповідав, як він до цього ставиться у інтерв'ю Жені Жигаліній для youtube-каналу "Женін журнал". Ось, що говорив Манжосов:

"Дуже по-різному я до цього ставлюсь. З одного боку – мені приємно, що мій друг дитинства, який зі мною за однією партою сидів, балотується в президенти. Це чудово, цікаво і дивовижно. Не з кожним таке трапляється, що б про нього не говорили, скільки б бруду не лили в його бік. Він має право це зробити за Конституцією і всіма законами, він може балотуватись у президенти нашої країни.

І я його дуже сильно розумію, як бізнесмена, як амбітну людину – для цього є виправдання, є підґрунтя.

На жаль, як людина я його в цьому не розумію. Це моя суб'єктивна думка. Чому? Я думаю, не обов'язково бути президентом, щоби рухати свою країну вперед і витрачати колосальні гроші на передвиборчі програми. На ці гроші  можна створювати молодіжні спільноти і розвивати українську молодь, розвивати українську культуру, знайомити людей з чимось новим. Мої особисті переконання, що одна з великих помилок нашої країни і наших людей, що нам не вистачає освіти у тому чи тому напрямку. І він як лідер думок, як людина, яка може вплинути на багато аспектів розвитку освітнього процесу, молодіжних рухів – у нього б вийшло краще і більше принести користі своїй країні, якщо б він очолив якийсь молодіжний напрям. Це мій особистий погляд.

Те, що він бажає бути президентом, - це чудово. Але в нашій країні, як і в будь-якій країні, президент – це всього лиш перше обличчя, а державний і політичний істеблішмент – ось це є рушійною силою. Ось що варто змінювати в країні. В Україні варто міняти не президента, варто міняти погляд політиків і людей при владі на свій народ".

Наприкінці актор зазначив. що голосувати за Зеленського не буде.

Нагадаємо, як розповів директор інформагенства "Українські новини", у прес-залі яких мала відбутись прес-конференція, Манжосов приїхав за годину до призначеного часу початку, оглянув територію, вийшов з приміщення та сів у таксі. Якийсь час машина стояла під будівлею та поїхала. Більше зв'язатись з організаторами зустрічі не вдалось. Залу було орендовано на годину, тож по закінченню цього часу захід оголосили таким, що не відбувся.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація