Яценюк переконує, що готовий на все заради нового Кабміну, реформ та коаліції

Яценюк переконує, що готовий на все заради нового Кабміну, реформ та коаліції

Фото: УНІАН

Прем'єр сподівається, що  наступний уряд матиме набагато кращі політичні умови для реалізації програм.

Сьогодні, 30 березня, прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив, що він готовий йти на будь-які політичні рішення заради формування коаліції, нового складу Кабінету міністрів, призначення нового глави уряду та заради реформ.

"Для того, щоб до нас приходили інвестори, для того, щоб далі проводити реформи, для того, щоб українська економіка росла, як вона продемонструвала останні декілька місяців, нам, звичайно, потрібна політична стабільність. І як прем'єр-міністр, і фракція "Народного фронту", напевне, вперше в моїй політичній історії, займаємося тим, що збираємо голоси і збираємо коаліцію для формування нового складу Кабінету міністрів, призначення нового прем'єр-міністра, затвердження програми ", - каже  Яценюк.

За його словами, "для того, щоб західні партнери і далі нас підтримували, для того, щоб український народ відчував реальні зміни, я готовий іти на будь-які політичні рішення, щоб сформувати коаліцію, сформувати новий склад Кабінету (міністрів), призначити нового прем'єра і дати можливість новому уряду працювати".

"Я сподіваюся, що наступний уряд буде мати набагато кращі політичні умови для реалізації програм, буде мати менше політичних опонентів всередині власної коаліції", - підкреслив Яценюк.

Нагадаємо, останні тижні йдуть активні переговори щодо нового поділу влади і призначення на ключові посади. Сильно хитається крісло під прем'єр-міністром Арсенієм Яценюком.

16 лютого парламент не зміг відправити у відставку Кабмін на чолі з Арсенієм Яценюком. "За" проголосували 194 народні обранці. Після цього низка депутатів парламенту поскаржилися, що система "Рада" не спрацювала правильно під час голосування.

Повʼязані теми:

Наступна публікація