Яценюк потролив слідчий комітет РФ згадкою про Сирію та Ірак

Яценюк потролив слідчий комітет РФ згадкою про Сирію та Ірак

Фото: УНІАН

Політик сміється з підозр росіян і називає їх божевільними.

Екс-глава українського уряду Арсеній Яценюк із гумором прокоментував підозри російських слідчих щодо його участі в бойових діях на території невизнаного Придністров'я. При цьому політик каже, що не здивується черговим абсурдним звинуваченням від РФ, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

"Завершена", - сміється він на запитання про кар'єру у Придністров'ї. І каже, що чекає на наступних новин від російського слідчого комітету. "В принципі, вони пропустили мою кар'єру в Сирії, Афганістані і, напевне, в Іраку", - іронізує Яценюк і додає, що Росія зовсім зійшла з розуму.

Зізнання екс-прем'єра: Яценюк економить на бритві та п'є на вечір лише воду

Зізнання екс-прем'єра: Яценюк економить на бритві та п'є на вечір лише воду

Заразом лідер "Народного фронту" прокоментував чутки щодо можливості об'єднання своєї політичної сили з "Блоком Петра Порошенка". "У нас стосунки дружні, особливо дружні були тоді, коли фракція БПП особливо жорстко виступала проти мене, як прем'єр-міністра", - пояснив він.

Яценюк також розповів, що відпочиває з моменту подання заявки про відставку. "Зараз я просто безробітний прем'єр-міністр", - вважає політик. І додає, що вільний час проводить із користю. "По ночах бажано не зустрічатися, а спати", - ділиться висновками політик. "Обов'язково треба ходити у спортзал. Обов'язково треба подивитися якийсь хороший фільм. І думки повинні бути позитивні – напевне, це найважливіше", - каже він. А на питання про м'язи, котрим приділяє увагу в спортивних вправах, відповідає так: "Що попадається під руки, які залізяки – те і качаю".

Кореспондент ТСН Дар'я Счастлива

Повʼязані теми:

Наступна публікація