Яценюк вважає, що в коаліції є фракції гірші за опозицію

Яценюк вважає, що в коаліції є фракції гірші за опозицію

Яценюк розкритикував "деякі фракції" коаліції через політиканство / Фото: УНІАН

Він виступив із критикою через політиканство.

Голова уряду Арсеній Яценюк розкритикував "деякі фракції" коаліції через політиканство і бажання сподобатись.

Про це він сказав сьогодні, 3 лютого, на засіданні Кабміну, передає Українська правда

"Кабінет міністрів України формується коаліцією… Протягом останніх двох десятків років у цьому кріслі (прем'єра), і усіх цих кріслах (міністрів) сиділо дуже багато різних людей… Я сподіваюсь, що і надалі після демократичних виборів цей процес буде продовжуватись", - зазначив Яценюк.

Водночас він виступив із критикою деяких фракцій коаліції через "політиканство".

"Якщо ти політикан, яких зараз дуже багато в українській політиці, то ти тікаєш від відповідальності. Як це роблять і деякі фракції коаліції, які гірші від опозиції. Вони втікають від відповідальності", - заявив Яценюк.

Яценюк звинуватив ці фракції у "боротьбі за рейтинги".

"Одна справа – розмови, а інша реальність. Уряд взяв відповідальність за всі непопулярні кроки, які не робились останні 20 років. Це оцінка західних партнерів, які вкладають сюди мільярди доларів", - наголосив Яценюк.

Він також висловив упевненість, що західні партнери готові і надалі допомагати Україні, якщо політична еліта "далі буде рухатись вперед і не буде гратись в дешеву популістську політику".

Нагадаємо, фракція БПП на своєму засіданні 1 лютого ухвалила своїх кандидатів на посади у Кабінеті міністрів : Олексій Гончаренко – міністр охорони здоров'я; Гліб Загорій – керівник Мінекології; Тарас Кутовий - керівник МінАПК; Павло Рябікін – керівник Мінінфраструктури; Віталій Ковальчук - перший віце-прем'єр; Євген Нищук - міністр культури; Олександр Співаковський – міністр освіти; Ольга Бєлькова - віце-прем'єр з євроінтеграції.

Повʼязані теми:

Наступна публікація