"Як Зеленський вилітав до Оману?" У Порошенка обурилися через підозру експрикордоннику

"Як Зеленський вилітав до Оману?" У Порошенка обурилися через підозру експрикордоннику

Фото: УНІАН

Ірина Геращенко закликала надіслати депутатський запит щодо поїздки президента до Оману.

Нардепка від партії "Європейська солідарність" Ірина Геращенко обурилася через оголошення підозри колишньому керівнику військової частини Державної прикордонної служби України, який випустив п’ятого президента Петра Порошенка через державний кордон на Мальдіви.

Про це вона заявила на мітингу під судом у справі Порошенка.

"На очах зараз розвалюються не лише справи і фальсифікації проти Порошенка, але й навіть те, як начебто вручалася підозра, де також були порушені всі норми. А тим часом влада Зеленського продовжує плодити справи проти Порошенка. Сьогодні прикордоннику якомусь (колишньому – прим.ред.) вручили підозру, що він начебто незаконно випустив президента Порошенка з родиною на 5 днів за 5 років відпочити на Мальдіви. Друзі, а давайте пошлемо депутатський запит, як із родиною Зеленський вилітав до Оману?" - наголосила Геращенко.

Нагадаємо, президент України Петро Порошенко Новий 2018 рік зустрічав вдома у родинному колі, а потім побував на Прикарпатті та Мальдівах. У пресслужбі заявили, що оприлюднили інформацію про поїздки Порошенка постфактум, виходячи з міркувань безпеки.

Журналісти стверджують, що відпочинок на Мальдівах Порошенка коштував не менше 500 тисяч доларів (понад 14 млн грн). 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація