"Яка нафіг реформа?" і обіцянка закону про імпічмент. Яким було останнє слово Зеленського у дебатах на стадіоні

"Яка нафіг реформа?" і обіцянка закону про імпічмент. Яким було останнє слово Зеленського у дебатах на стадіоні

Фото: Associated Press

У ньому він емоційно облаяв медичну реформу та запевнив, що на депутатів чекає зняття недоторканності.

Кандидат у президенти Володимир Зеленський виступив з останнім словом під час дебатів на НСК "Олімпійський".

"Петро Олексійович хотів почути наші принципи, - почав він. - Рівність усіх перед законом – те чого у вас не було. Це зняття недоторканності з усіх: депутатів, судді, президентів. Це закон про імпічмент. Закон про відкликання депутатів".

"Друге – медицина. Скажіть мені будь ласка, якщо ліків якісних немає, якщо доступних цін на ліки немає, якщо нормальних умов в лікарнях немає, якщо нормальних зарплат у лікарів немає, яка це нафіг реформа?", - емоційно запитав кадидат.

Розкритикував Зеленський і українські дороги: "з приводу доріг – мені нема що сказати, бо немає доріг". Закінчив Зеленський словами про війну. "І з приводу війни: ми зробимо все, щоб її закінчити", - пообіцяв кандидат.

Ми наживо слідкуємо за головним дійством країни. Приєднуйтесь до онлайн-трансляції ТСН.ua.

Нагадаємо, 31 березня відбувся перший тур президентських виборів. Увечері стали відомі результати екзит-полів - згідно з ними, найбільше голосів набрали Володимир Зеленський та Петро Порошенко. За даними обробки 100% електроних протоколів ЦВК Зеленський набрав 30,24%, а Порошенко - 15,95%  голосів виборців. 1 квітня Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила на теледебати обох кандидатів у президенти. Спочатку команда Зеленського відмовилася від пропозиції. Українці почали ширити у соцмережах хештег #хочубачитидебати. 

Увечері 3 квітня кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський викликав чинного президента Петра Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський" і висунув низку умов. У ніч проти 4 квітня Петро Порошенко заявив, що готовий дебатувати на стадіоні зі своїм суперником у другому турі виборів президента. 

15 квітня у штабі Порошенка повідомили, що між представниками НСК "Олімпійський" і штабами кандидатів досягнуто домовленості про оренду стадіону для проведення дебатів 19 квітня. Увечері того ж дня Зеленський записав нове відеозвернення, в якому розповів про старт розповсюдження квитків на дебати. 

Детальніше у нашій інтерактивній хроніці: 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація