"Якщо виходять Вакарчук і Зеленський". Сюмар пояснила, як зміниться політична карта через появу нових облич

"Якщо виходять Вакарчук і Зеленський". Сюмар пояснила, як зміниться політична карта через появу нових облич

Вона наголосила, що молоді люди чекають на зміну лідерів.

Наступна президентська виборча кампанія буде цікавою через появу нових гравців на "полі регіоналів".

Про це в інтерв'ю "Українській правді" сказала депутат від "Народного фронту" Вікторія Сюмар.

Вона зауважила, що "ніша молодого Сходу і Півдня" наразі залишається незаповненою, тому її може зайняти нова людина. На запитання, чи піде на вибори комік Володимир Зеленський, нардеп відповіла: "Мені здається, що так".

"Принаймні ця ніша молодого Сходу і Півдня залишається повністю пустою. На східному полі працює Бойко в категорії старих політиків. Рабінович намагається десь показати, що він якийсь новий, але я думаю, що вони між собою домовляться і буде концентрація в одного кандидата. Але от жоден з них не зайде в нішу молодих. Більше того, цю нішу можна розширити за рахунок великих міст, які постійно хочуть чогось нового і яскравого. Великі міста хочуть чогось нового і бажано не подібного на інше", - пояснила Сюмар.

Вона також зауважила, що якщо співак Святослав Вакарчук разом із Зеленським підуть на вибори, вони дуже серйозно змінять політичну карту.

"Якщо вони на вибори не йдуть, то в принципі ми можемо говорити, що в нас є лідери — це Тимошенко, Гриценко, Бойко і Порошенко. Якщо виходять Вакарчук і Зеленський, то передбачити результати виборів надзвичайно складно. Вони можуть отримати дуже серйозно від усіх, хто не визначився з вибором, а це 25%. Якщо люди невизначені щодо старих політиків, значить, вони чекають чогось нового. Я часто чую фрази, що ми дожилися до того, що співак, комік можуть бути кандидатами в президенти. Насправді це голосування не стільки за Вакарчука чи Зеленського. Це голосування з дулею в кишені старим політикам, які дістали", - сказала Сюмар.

Хто має шанс стати президентом: Вакарчук та Зеленський обігнали Порошенка у опитуванні

Хто має шанс стати президентом: Вакарчук та Зеленський обігнали Порошенка у опитуванні

Згідно з результатами останніх опитувань, станом на липень 2018 року лідеркою президентського рейтингу залишається Юлія Тимошенко — за неї готові проголосувати 17,1% тих, хто візьме участь у голосуванні та вже визначився із вибором.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація