Янукович попросив Рибака обговорити ситуацію в країні на позачерговій сесії Ради

Янукович попросив Рибака обговорити ситуацію в країні на позачерговій сесії Ради

Янукович поспілкувався з Рибаком / Фото: УНІАН

Рибак хоче покликати депутатів до Ради на початку наступного тижня.

Президент України Віктор Янукович запропонував спікеру Верховної ради Володимиру Рибаку провести позачергове засідання парламенту для обговорення ситуації, що сталася в країні. 

Янукович закликав Рибака провести позачергове засідання парламенту, на якому депутати мають обговорити ситуацію, що склалася в країні.

"Ви знаєте, що масові заворушення, які відбулися останнім часом, супроводжувались насиллям, кровопролиттям, підпалами. Тобто, сьогодні ситуація вимагає негайного врегулювання. Я просив би Вас закликати депутатів зібратися і обговорити цю ситуацію.Пропозиції, які будуть напрацьовані і під час моїх переговорів, і під час підготовки до сесії разом із народними депутатами, - їх треба розглянути в парламенті", - сказав Янукович під час зустрічі з главою ВР.

Рибак, в свою чергу, пообіцяв вирішити це питання і відкласти відпустку. Зібрати депутатів у сесійній залі він збирається на початку наступного тижня, повідомили у прес-службі глави держави. 

"Справді, треба, щоб опозиція і більшість зібралися і розглянули ті питання, які виникають: і відставка уряду, і ті питання, які є по тим законам, які Верховна Рада прийняла. Думаю, що я сьогодні вже підпишу таке розпорядження, і на початку тижня ми запросимо депутатів Верховної Ради", - відповів спікер президенту.

Нагадаємо, раніше Янукович пообіцяв Баррозу не вводити надзвичайний стан.

Янукович запропонував спікеру ВР провести позачергове засідання

Янукович запропонував спікеру ВР провести позачергове засідання

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація