Янукович у Підмосков'ї має розкішний маєток вартістю 50 млн євро - ЗМІ

Янукович у Підмосков'ї  має розкішний маєток вартістю 50 млн євро - ЗМІ

За парканом видніється маєток, який за даними джерел, належить Януковичу. Скріншот з відео. / Фото: Дождь

За даними джерел, резиденція знаходиться у селищі Ландшафт.

Неофіційна резиденція Віктора Януковича в Росії може знаходитися в підмосковному селищі Ландшафт, в районі Рубльово-Успенського шосе.

Про це повідомляє російський телеканал "Дождь" з посиланням на свої джерел. Разом з тим, за інформацією джерел, у своєму підмосковному будинку Янукович з'являвся давно.

Як повідомляє видання, кілька років тому один з найдорожчих будинків Рубльовки було навіть виставлено на продаж, а останньою пропискою Януковича в Москві став не Ландшафт, а президентські апартаменти санаторію "Барвіха".

За даними джерел "Дождя", селище "Ландшафт" належить компанії "Система Галс". Голова директорів - син власника АФК "Система" Володимира Євтушенкова Фелікс Євтушенков.

Будинок розташований неподалік від центральної алеї Ландшафту, з двох сторін охороняється співробітниками позавідомчої охорони МВС.

Як розповів "Дождю" ріелтор, що працював з об'єктом, два роки тому будинок разом з ділянкою був виставлений на продаж, а ім'я реального, а не підставного власника маєтку знали багато жителів "Ландшафту". Ціна будинку - більше 50 млн євро.

За словами ріелтора, за всі ці роки будинок так ніхто і не купив, а зараз об'єкт знято з продажу. Один з маєтків селища Ландшафт належить Януковичу, стверджують джерела видання.

Чи з'явилися в результаті нові власники, чи представники Януковича вирішили призупинити торги – на часі невідомо, констатує видання.

Як повідомлялося раніше, в автопарку Януковича у Межигір'ї виявили авто, що належали кіностудії Довженка. Дві "Чайки" і один ЗІЛ-114 продали вдесятеро дешевше за реальну ціну.

Повʼязані теми:

Наступна публікація