Ярема призначив прокурором столиці людину, з якою особисто не знайомий

Ярема призначив прокурором столиці людину, з якою особисто не знайомий

Новопризначений прокурор Києва Сергій Юлдашев / Фото: kyiv.gp.gov.ua

В органах прокуратури Юлдашев працює останні 13 років.

Сьогодні генпрокурор Віталій Ярема представив новопризначеного прокурора Києва Сергія Юлдашева.

"Ми з ним особисто не знайомі, тому в цьому призначенні немає ніякої лобістської складової. Він призначений виключно за власними характеристиками. Як мені сказали, Сергій Олексійович чесний, добросовісний, принциповий", - зазначив Ярема, представляючи Юлдашева колективу столичної прокуратури.

Генпрокурор наголосив, що робота буде дуже важка та відповідальна, зазначає прес-служба прокуратури Києва.

"Завдання, які стоять перед країною, надзвичайно важливі. І я впевнений, що Ви з ними впораєтеся. Сподіваюсь на Вас", - звернувся до нового очільника столичної прокуратури Ярема.

"Я гарантую вам, що спільно з колективом буду вживати всіх можливих і неможливих заходів для того, щоб в місті Києві панував закон і порядок. Щоб кожен громадянин міста жив з відчуттям безпеки. Я знаю, як це робити, я вмію це робити. Я ще раз дякую за довіру", - зазначив Юлдашев.

Юлдашеву 36 років. Він народився в Києві. В органах прокуратури працював останні 13 років - із 2001-го. Свого часу був начальником управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури Дніпропетровської області, заступником прокурора Луганської області. Останнім часом був прокурором Деснянського району столиці.

Нагадаємо, коли Ярема став генпрокурором, то він пообіцяв, що оновлена Генпрокуратура в першу чергу розслідуватиме вбивства на Майдані.

Повʼязані теми:

Наступна публікація