Ярош оголосив себе "головнокомандувачем" та побажав смерті "кремлівським окупантам"

Ярош оголосив себе "головнокомандувачем" та побажав смерті "кремлівським окупантам"

Ярош адресував українцям чергове звернення / Фото: newstula.ru

Голова "Правого сектора" повідомив, що координує дії з РНБО. 

Голова "Правого сектору" Дмитро Ярош адресував українцям чергове звернення, у якому закликає до збройної протидії Росії. 

У тексті Ярош називає себе "головнокомандувачем", а Росію – "агресором".

"Звернення Головнокомандувача "Правого сектора" Дмитра Яроша. "Правий сектор" розцінює дії Російської Федерації як безпосереднє військове втручання. Відповідно, нині українці мають усі права на збройну протидію агресорам, хоча при цьому ми маємо сторонитися зайвої ескалації конфлікту і уникати цивільних жертв.

У зв'язку з поточною політичною, геополітичною та військовою ситуацією, командуванням "Правого сектора" був створений військовий штаб, завданням якого є розробка, ретельне планування і подальше командування загонами "Правого сектора" у їхній боротьбі з російським агресором. При цьому ми координуємо свої дії з РНБО України", - йдеться у заяві Яроша на сторінці "Правого сектора" у соцмережі ВКонтакте.

Ярош адресував українцям чергове звернення / Фото: Обозреватель

За його словами, наразі найактуальнішим завданням для бійців "Правого сектора" є "боротьба з кремлівською п'ятою колоною, недопущення її широкомасштабної діяльності, знешкодження її найактивніших представників, припинення діяльності антиукраїнських ЗМІ тощо".

"Наказую створити військові штаби "Правого сектора" в усіх, без виключення, областях нашої держави. Закликаю представників армії, обласних очільників СБУ та МВС докласти максимум зусиль для координації дій з обласними підрозділами "Правого сектора", озброєння та вишколу цих підрозділів", - заявив Ярош.

Після цього голова "Правого сектора" заявив, що його організація - це "осередок чіткої ієрархії, порядку і дисципліни".

"У нас немає місця для отаманщини чи деструктивної анархістської діяльності. Тільки так – переможемо! Смерть кремлівським окупантам!" - написав Ярош на сторінці "Правого сектора" у ВКонтакте.

Як повідомлялося раніше, лідер "Правого сектору" таємно зустрічався з Віктором Януковичем у день розстрілу майданівців 20 лютого. 

Дмитро Ярош закликає українців до озброєної оборони

Дмитро Ярош закликає українців до озброєної оборони

Повʼязані теми:

Наступна публікація