"Єдині інтерв’ю – у статусі обвинувачених": у Зеленського відреагували на скандальне інтерв’ю з Поклонською

"Єдині інтерв’ю – у статусі обвинувачених": у Зеленського відреагували на скандальне інтерв’ю з Поклонською

Фото: Getty Images

Там вважають, що оцінку діям Поклонської мають надати правоохоронні органи.

Представник президента України в Криму Антон Кориневич заявив, що єдині інтерв’ю осіб, які обвинувачуються у вчиненні тяжких злочинів, можна буде слухати лише тоді, коли вони будуть свідчити у правоохоронних органах у статусі обвинувачених.

Так він відреагував на скандальне інтерв’ю із колишньою "прокуроркою" Криму, а нині "депутатом" Держдуми Наталією Поклонською.

"Єдині інтерв’ю та бесіди з особами, які обвинувачуються у вчиненні тяжких злочинів (зокрема злочинів проти основ національної безпеки України, воєнних злочинів, переслідуванні проукраїнських активістів та неправомірній забороні діяльності Меджлісу кримськотатарського народу), які ми можемо та будемо слухати - це свідчення таких осіб у рамках відповідних кримінальних проваджень у статусі обвинувачених. Такі особи мають нести відповідальність перед країною за вчинення державної зради та перед суспільством за вчинення воєнних злочинів", - заявив Кориневич.

За його словами, оцінку діям таких людей мають надавати правоохоронні органи, а їхні заяви ніколи не можна буде вважати справжнім "голосом кримців".

Єдині інтерв’ю та бесіди з особами, які обвинувачуються у вчиненні тяжких злочинів (зокрема злочинів проти основ...

Опубліковано Anton Korynevych Понеділок, 11 травня 2020 р.

Нагадаємо, 3 травня стало відомо, що у кримської сепаратистки, колаборантки, а тепер "депутатки" Держдуми РФ Наталії Поклонської зникла "пташка" верифікації у соцмережі Facebook. Поклонська причетна до сприяння збройній агресії РФ проти України, вчинення воєнних злочинів, протиправної заборони Меджлісу кримськотатарського народу.

Україна звинувачує Наталію Поклонську у державній зраді

Україна звинувачує Наталію Поклонську у державній зраді

Повʼязані теми:

Наступна публікація