Єрмак назвав головні принципи, якими керуватиметься на посаді голови Офісу президента

Єрмак назвав головні принципи, якими керуватиметься на посаді голови Офісу президента

Фото: ТСН.ua

Новопризначений голова ОП пообіцяв бути відкритим та працювати на результат.

Новопризначений голова Офісу президента Андрій Єрмак серед основних принципів на посаді виокремив "прозору роботу на успіх глави держави та країни".

Про це він сказав під час брифінгу 12 лютого.

За словами очільника, робота структури під його керівництвом буде спрямована на виконання обіцянок перед українцями.

"Ми повинні зробити все, щоб Офіс президента справді був Офісом президента і ми всі працювали на те, щоб президент був успішний і наша країна була успішна. Все сконцентровано буде на виконанні всіх обіцянок, всіх принципів. які ми декларували під час президентської компанії Зеленського", – зазначив новопризначений голова Офісу Зеленського.

За словами Єрмака, він робитиме все необхідне, щоб в ОП основним принципом "була комфортна атмосфера і професійна, колективна робота однодумців".

"Я зроблю все. щоб (прим. не було) ніякого телефонного права і втручання в державні процеси, ніяких інтриг. Все буде прозоро і чесно. В своїй роботі ми будемо керуватися принципами і робити все, щоб бути максимально відкритими. Ми визнаємо, що є багато чого, що треба зробити з боку комунікації", – зазначив він та додав, що зробить все, аби поліпшити роботу Офісу.

Президент України Володимир Зеленський 11 лютого звільнив з посади одіозного очільника свого Офісу Андрія Богдана. З самого початку присутність в команді юриста викликала шквал критики у суспільстві та розмови про "людину Коломойського" в Офісі президента. ТСН.ua розповідає про найрезонансніші скандали тепер вже колишнього керівника Офісу Зеленського.

Водночас на місце Богдана було призначено помічника Зеленського Андрія Єрмака. У команді президента він був особистим помічником, займався відносинами України із Росією та США, особливо у питанні врегулювання конфлікту на Донбасі. Зібрали в одному матеріалі те, що казав Єрмак про Донбас, Росію, США та роботу на Зеленського.

Андрія Богдана змінив на посаді Андрій Єрмак

Андрія Богдана змінив на посаді Андрій Єрмак

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Єрмак очолив Офіс президента
Наступна публікація