Єрмак розповів, яким бачить майбутнє Донбасу

Єрмак розповів, яким бачить майбутнє Донбасу

Фото: Associated Press

На думку керівника Офісу президента, після завершення війни влада повинна перетворити його на квітучий край.

Новопризначений керівник Офісу президента Андрій Єрмак вважає, що після повернення окупованої частини Донбасу під контроль України там потрібно створити "сучасний економічний хаб".

Про це він заявив під час пресконференції.

"Ми повинні зробити з Донбасу, з місця, яке сьогодні в усьому світі асоціюється з війною, квітучий край, в якому буде розвиватися економіка. В нас є така мрія, що після закінчення війни, після повернення цих територій, після встановлення контролю над українським кордоном ми хочемо зробити там сучасний економічний хаб", - наголосив він.

На думку Єрмака, можливо, для цього на Донбас буде потрібно завезти "якісь нові технології, нові бізнеси".

"Це наша територія, і вона заслуговує на те, щоби отримати нове життя", - зазначив він.

Дивіться трансляцію брифінга на фейсбуці ТСН і ТСН Live, а також на нашому ютуб-каналі, та підписуйтеся на наші сторінки.

Президент України Володимир Зеленський 11 лютого звільнив з посади одіозного очільника свого Офісу Андрія Богдана. З самого початку присутність в команді юриста викликала шквал критики у суспільстві та розмови про "людину Коломойського" в Офісі президента. ТСН.ua розповідає про найрезонансніші скандали тепер вже колишнього керівника Офісу Зеленського.

Водночас на місце Богдана було призначено помічника Зеленського Андрія Єрмака. У команді президента він був особистим помічником, займався відносинами України із Росією та США, особливо у питанні врегулювання конфлікту на Донбасі. Зібрали в одному матеріалі те, що казав Єрмак про Донбас, Росію, США та роботу на Зеленського.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Єрмак очолив Офіс президента
Наступна публікація