Єрмак та Кулеба поїдуть в Берлін з робочою поїздкою 2 червня – ЗМІ

Єрмак та Кулеба поїдуть в Берлін з робочою поїздкою 2 червня – ЗМІ

Фото: УНІАН

Вони зустрінуться з радником федерального канцлера з питань міжнародних відносин Яном Хекером та міністром закордонних справ Гайко Маасом.

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак та міністр закордонних справ Дмитро Кулеба планують поїхати до Берліна. За інформацією, поїздка відбудеться 2 червня, її метою є проведення консультацій щодо врегулювання ситуації на Донбасі в рамках ”нормандського формату” і Тристоронньої контактної групи.

Про це повідомляють УНІАН та РБК з посиланнями на власні джерела в дипломатичних колах.

В рамках візиту планують провести консультації з радником федерального канцлера з питань міжнародних відносин Яном Гекером та міністром закордонних справ Гайко Маасом. Там розглядатимуть питання, які мають допомоги розблокувати роботу Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі, зокрема, у напрямі відкриття пунктів пропуску на лінії розмежування, погодження чергового режиму припинення вогню, а також здійснення подальшого обміну утримуваними особами.

Повідомлялося, що раніше Єрмак заявляв, що він разом з головою МЗС Дмитром Кулебою вирушать до Берліна, де будуть продовжені консультації щодо шляхів підвищення ефективності роботи Нормандського та Мінського переговорних форматів.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Єрмак очолив Офіс президента
Наступна публікація