Їздитимуть розвідники і шпигуни. Турчинов прокоментував доцільність заборони на подорожі до РФ 

Їздитимуть розвідники і шпигуни. Турчинов прокоментував доцільність заборони на подорожі до РФ 

Олександр Турчинов / Фото: Getty Images

Згадав силовик і "п'яту колону".

Секретар РНБО Олександр Турчинов висловив думку, що після визнання РФ країною-агресором з території України туди зможуть в'їжджати лише люди, які виконують спеціальні завдання. 

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Коли цю країну буде визнано агресором, туди будуть їздити лише розвідники і шпигуни. Так чи ні? Якщо він розвідник, ми знайдемо, як його туди переправити. Якщо він шпигун, то нічого робити... Я вважаю, що після визнання (РФ – Ред. ) країною-агресором їздити туди зможуть ті люди, які виконують специфічні функції", - заявив він, коментуючи законопроект про заборону українським держслужбовцям їздити до РФ.

Окрім цього, Турчинов відзначив активну діяльність "п'ятої колони" із дестабілізації ситуації в Україні.  За словами силовика, вона також проявляється і в здійсненні терористичної діяльності.

Нагадаємо, раніше у Верховній Раді було зареєстровано проект закону, який передбачає тимчасове обмеження для українських держслужбовців на виїзд до країни-агресора - Росії. Депутати пропонують тимчасово заборонити виїзд до Росії працівниками апарату Ради національної безпеки і оборони України, державним службовцям та членам Кабінету міністрів України. За порушення заборони пропонується карати штрафами або звільненням з посади. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація