"За базар надо отвечать": Москаль очікує вибачень від Супрун, яку нецензурно облаяв

"За базар надо отвечать": Москаль очікує вибачень від Супрун, яку нецензурно облаяв

Фото: УНІАН

За словами Москаля, Супрун поширила інформацію, у якій зачепила особисто його.

Голова Закарпатської ОДА Геннадій Москаль, який нецензурно висловився на адресу в. о. міністра охорони здоров'я Уляни Супрун, вибачатися за свої слова не поспішає.

Зокрема, він хоче, щоб першою вибачилась Супрун, йдеться у заяві Москаля, опублікованій на його офіційному сайті.

«Мої висловлювання відповідають чинному українському законодавству. Так, пункт 1 статті 227 Цивільного кодексу України вказує: «Фізична особа, особисті немайнові права якої порушено внаслідок поширення про неї недостовірної інформації, має право на відповідь, а також на спростування цієї інформації». При цьому кодекс не регламентує, якою саме має бути відповідь – емоційною, нейтральною чи якоюсь іншою», - зазначив Москаль.

Він зазначив, що Супрун поширила інформацію, у якій зачепила особисто його.

«Спростування недостовірної інформації здійснюється особою, яка поширила інформацію. Такого спростування пані Супрун, на превеликий жаль, не зробила. Тому мої висловлювання на сесії обласної ради, – це право на відповідь, передбачене пунктом 1 статті 227 Цивільного кодексу України…Як казали колишні донецькі, «базар надо не только фильтровать, за базар надо отвечать». А тому перша має попросити вибачення пані Супрун за поширення негативної й недостовірної інформації. Якщо її вибачення будуть щирими, тоді вони будуть і від мене. Якщо ж пані Супрун промовчить, мовчатиму і я», - заявив Москаль.

Нагадаємо, голову Закарпатської ОДА Геннадія Москаля обурила заява міністра охорони здоров'я Уляни Супрун про те, що ліки від кору в області були нерозмитнені належним чином. На сесії облради Москаль процитував заяву Супрун, одночасно коментуючи її. "Подивіться на цю Супрун. Я готую їй відповідь, що їй щеплення треба від дурості… Вчора розповсюдили всі інформаційні агентства її лист: "Є проблеми на Закарпатті, бо та місцева адміністрація, яку очолює Геннадій Москаль, отримали 8000 доз від Угорщини, але не розмитнили їх та завезли контрабандою". Хоча зараз ми виставляємо митниці – все розмитнено. Це що за ї**нута, я вибачаюсь", - різко відреагував Москаль. 

Москаль різко відповів Супрун на звинувачення у "контрабанді" ліків

Москаль різко відповів Супрун на звинувачення у "контрабанді" ліків

 

Повʼязані теми:

Наступна публікація