"За імпічмент". Саакашвілі зібрав сотні людей у центрі Києва на Марш обурених

Люди вимагають створити Антикорупційний суд та ухвалити закон про імпічмент президенту України.

У центрі Києва на Михайлівській площі декілька сотень людей зібрались на акцію "Руху нових сил" Міхеїла Саакашвілі, вимагаючи створення Антикорупційного суду та ухвалення закону про імпічмент президенту України.

Про це повідомляє УНІАН.

Як зазначається, на "Марш обурених" вийшли близько 400 учасників, які тримають у руках синьо-жовті та червоно-чорні прапори.

 

Опубликовано Mikheil Saakashvili 12 ноября 2017 г.

За словами організаторів акції, вони обрали саме Михайлівську площу, де люди зібралися 1 грудня 2013 року після розгону Євромайдану, щоб таким чином нагадати політикам обіцянки, які вони виголошували на Майдані Незалежності.

Соратник Саакашвілі Давид Сакварелідзе розповів, що протестувальники дають українській владі час, щоб виконати їхні вимоги.

"Даємо (владі) час до 3 грудня. Якщо не приймуть - збираємо людей і оголошуємо "народний імпічмент", - заявив він.

У АП! Марш за импичмент!!

Опубликовано David Sakvarelidze 12 ноября 2017 г.

Нагадаємо, увечері 10 листопада лідер "Руху нових сил" Міхеіл Саакашвілі заявив, що в аеропорту "Бориспіль" затримали його 11-річного сина і співробітника грузинської служби державної охорони, який його супроводжував. Пізніше політик повідомив, що прикордонники відправили охоронця назад до Грузії, а сина Саакашвілі начебто забрали правоохоронці, щоб передати батькові. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Призначення Саакашвілі
Наступна публікація