"За майбутнє" добиватиметься розширення повноважень місцевих громад, - Ігор Палиця

"За майбутнє" добиватиметься розширення повноважень місцевих громад, - Ігор Палиця

Фото: УНІАН

Нардеп закликав депутатів місцевих рад єднатися.

Депутатська група "За майбутнє" у Верховній Раді добиватиметься розширення повноважень та ресурсів місцевих громад в рамках реформи децентралізації, щоб вона перетворилася на реальний механізм економічного розвитку регіонів.

Про це заявив лідер однойменної партії, народний депутат Ігор Палиця у своєму Facebook в День місцевого самоврядування.

"З метою всебічного сприяння і підтримки регіонального розвитку України депутатська група "За майбутнє" у Верховній Раді працює над тим, щоб місцева влада отримала більше повноважень та ресурсів, а реформа децентралізації перетворилася на реальний механізм для економічного розвитку регіонів", - зазначив Ігор Палиця.

Він закликав депутатів місцевих рад єднатися заради процвітання свого краю, бо центральна влада не в змозі вирішити локальні проблеми. 

"У Волинській обласній раді, де я працював головою з 2015 по 2019 роки, попри шалений спротив центральної влади, ми змогли забезпечити ремонт доріг, лікарень, шкіл та дитсадків, залучити інвестиції, створити нові виробництва та робочі місця. Секрет нашого успіху – в єдності. Тому я закликаю всіх депутатів місцевих рад об’єднатися заради процвітання своєї громади, незалежно від кольору партійних прапорів. Боротися за розвиток економіки, а не за посади. За людей, які опинилися в лікарнях з коронавірусом, або залишилися без заробітку через карантинні обмеження. Саме для цього партія "За майбутнє" йшла на вибори, саме тому нас підтримали люди, які довірили нашим кандидатам понад 4000 мандатів у місцевих радах по всій Україні. Адже ніхто цього не зробить, крім нас. Тому що, як показали роки Незалежності, центральна влада не в змозі розв'язати проблеми регіонів, а тимчасово заслані чиновники думають лише про власне збагачення!", - підкреслив лідер партії "За майбутнє".

Сьогодні в Україні відзначається День місцевого самоврядування. Я хочу привітати всіх новообраних депутатів та голів...

Posted by Ігор Палиця on Sunday, December 6, 2020 

Раніше лідер партії "За майбутнє" Ігор Палиця розповів, як українському бізнесу "вижити" та стати конкурентноспроможним

Ігор Палиця розповів, як вижити українському бізнесу

Ігор Палиця розповів, як вижити українському бізнесу

Повʼязані теми:

Наступна публікація