Захарченко розповів, як втікав із Києва через барикади майданівців

Захарченко розповів, як втікав із Києва через барикади майданівців

Фото: УНІАН

Екс-глава МВС згадав, як виїжджав із України у 2014 році.

Екс-очільник МВС України за часів Януковича Віталій Захарченко розповів, що, коли у січні 2014 року він виїжджав із Києва через барикади активістів Євромайдану, його навіть не зупинили.

Про це він заявив в ефірі російського телеканалу "Россия1".

"Я самостійно з невеликою групою виїхав, проїхав через барикади. Для мене це навіть було дивно. Ми легко проїхали. Нас просто не перевіряли", - розповів він.

За словами Захарченка, після цього він перебував на Донбасі.

"Коли я отримав від Януковича команду залишати Донбас, для мене це була ситуація неочікувана і навіть критична, тому що навіть на Донбасі, на Батьківщині, у мене сьогодні немає підтримки", - наголосив він.

Також Захарченко запевнив, що за ними "просто йшло полювання".

"Це підтвердилось у Криму, куди ми потім також прибули. До Криму прибули Аваков, Турчинов, Наливайченко з групою людей для фізичного знищення", - додав екс-глава МВС.

Нагадаємо, екс-міністр внутрішніх справ України Віталій Захарченко, якого наразі розшукують правоохоронці, отримав у російській Держдумі посаду експерта у комітеті з питань власності.

"Я від українського громадянства не відмовлявся, у мене є російський паспорт. У цьому немає протиріч. За російським законодавством я зобов'язаний повідомити відповідні органи, Федеральну міграційну службу про те, що я маю друге громадянство", - пояснив Захарченко.

Повʼязані теми:

Наступна публікація