"Закінчувати роботу о другій ночі - це нормально". Помічник президента розповів про графік Порошенка

"Закінчувати роботу о другій ночі - це нормально". Помічник президента розповів про графік Порошенка

Фото: УНІАН

За словами Юрія Оніщенка, у президента "унікальна працездатність".

У президента України Петра Порошенка постійного графіку роботи немає, у середньому працює з десятої ранку до першої ночі, розповів "УП" перший помічник президента Юрій Оніщенко.

"Цього місяця, днів десять було, що ми закінчували роботу о другій ночі. Це нормально вже. Ну і в Петра Олексійовича унікальна працездатність. Буває, що ми працюємо і до четвертої ранку", - каже помічник.

За його словами, те, що Порошенко любить призначити зустріч на вечір, коли всі вже втомлені, є маніпуляціями.

"Самі ж ці "партнери" просять ставити зустрічі на вечір, щоб вдень займатись іншими справами. Вони самі завжди просять, щоб зустрічі були не раніше восьмої вечора. У президента точно таких звичок немає, зустрічатись пізно, щоб когось виснажити. Якщо послухати усіх, хто розповідає, що був у президента, і скласти, скільки годин вони начебто провели там, то у дні часу не вистачить", - каже Оніщенко.

Раніше повідомлялось, що журналіст Олександр Дубинський оприлюднив на своєму сайті інформацію, що у президента України Петра Порошенка нібито є особистий профіль у Facebook під вигаданим іменем Peter Lions. За його даними, протягом 4,5 року Порошенко переховувався в мережі під псевдонімом. На його сторінку підписані багато політиків і бізнесменів, а також кілька членів його сім'ї, повідомив журналіст.

Також у Facebook нібито є і дружина Порошенка - Марина. Дубинський стверджує, що вона ховається за іменем Маргарита Зайцева.

Повʼязані теми:

Наступна публікація