Запекла боротьба, травми та розгром "ОПзЖ": як народні депутати зіграли в благодійний футбол

Запекла боротьба, травми та розгром "ОПзЖ": як народні депутати зіграли в благодійний футбол

Фото: Андрій Герус/Facebook

Для участі в турнірі запросили всі фракції та депутатські групи. Однак "ЄС" та "Голос" свої команди не виставили

На тренувальній базі "Динамо" в Конча-Заспі народні депутати зіграли у футбол – змагання проходили в рамках благодійного турніру "Кубок Верховної Ради України дев'ятого скликання", йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Для участі в турнірі запросили всі фракції та депутатські групи. Однак "ЄС" та "Голос" свої команди не виставили. Загалом грали чотири команди - "Слуга народу", "Опозиційна платформа - За життя", "Батьківщина", та депутатська група "За майбутнє". За регламентом грали всі з усіма.

Команда «Слуга народу» переможець парламентського футбольного Кубку-2019. «Слуга народу» - «Оппо Платформа-За життя»...

Posted by Andriy Gerus on Saturday, September 21, 2019

Незаперечну перемогу здобула команда народних депутатів партії "Слуга народу". В першому матчі зійшлися команди "Слуга народу" і "ОПзЖ". Гра закінчилася з рахунком 8:0 на користь перших.

У півфіналі "Слугам народу" програли представники "Батьківщини". Їм вдалося забити лише один гол в той час, як їх воротар пропустив 11 голів футбольної команди президентській партії.

У фіналі "Слуги народу" забили 5 голів в ворота команди "Опозиційною платформи - За життя". Команда "ОПзЖ" не забила жодного гола.

Команда депутатів від фракції «Слуга Народу» здобула перемогу у благодійному турнірі Верховної Ради ІХ скликання.

Оле-оле-оле! «Слуга Народу» – чемпіон!!! Команда депутатів від фракції «Слуга Народу» стала володарем футбольного кубку-2019, здобувши перемогу у благодійному турнірі Верховної Ради ІХ скликання. Із розгромним рахунком 5:0 наші депутати у фіналі обіграли команду суперників від «Опозиційної платформи – За життя»!!! Ми зробили їх ще раз!!! ⚽

Posted by Слуга Народу on Saturday, September 21, 2019

За правилами кожен депутат вніс за участь гроші на благодійність. Скільки зібрали - організатори не кажуть. Обіцяють лише за виторгувані кошти купити спортивне спорядження для дітей сиріт.

Кореспондент ТСН Антон Коцуконь.

Повʼязані теми:

Наступна публікація