Запеклі бої в Донецьку перемістилися під обласний військкомат – ЗМІ

Запеклі бої в Донецьку перемістилися під обласний військкомат – ЗМІ

У Донецьку терористи відступили від аеропорту та вокзалу / Фото: Reuters

Терористи відступили від аеропорту та залізничного вокзалу.

У Донецьку триває активна фаза антитерористичної операції. Внаслідок дій українських силовиків відновлено контроль над міжнародним аеропортом Донецьк.

Є повідомлення про те, що терористи, відступаючи, здійснили серію вибухів і вивели з ладу частину обладнання летовища.

За непідтвердженою інформацію, внаслідок проведення АТО в Донецьку у понеділок поранено одного бійця української армії, тоді як втрати терористів обраховуються десятками загиблих і сотнями поранених.

Міська влада звернулася до всіх городян із наполегливим проханням залишатися вдома та уникати поїздок у райони активних бойових дій. У вівторок, 27 травня, вже скасовані заняття в багатьох школах, а батькам рекомендовано не відводити дітей у дитячі садочки.

Прес-служба міськради також попередила, що бойовики перебувають на Київському проспекті та в районі вулиці Буслаєва, де знаходиться обласний військовий комісаріат.

"Прохання – не виходити зі своїх будинків! У зв'язку з відсутністю інформації про плани збройних сторін, закликаємо городян проявляти витримку і організованість. Утримайтеся від поїздок в район аеропорту і по можливості в район залізничного вокзалу", - зазначається зверненні міськради до мешканців Донецька.

Раніше повідомлялося, що українська авіація розносить вщент позиції терористів у Донецьку.

Повʼязані теми:

Наступна публікація