Засідання суду у справі Портнова проти Порошенка перенесли

Засідання суду у справі Портнова проти Порошенка перенесли

Фото: УНІАН

Сьогодні мав відбутись розгляд цивільного позову.

Сьогодні, 24 вересня, у Печерському суді Києва мало відбутися засідання у справі за позовом екс-чиновника часів Януковича Андрія Портнова проти п’ятого президента України Петра Порошенка.

Як передає кореспондент ТСН, засідання перенесли на 23 жовтня. На засідання колишній очільник держави не з’явився, його представляв адвокат Ігор Головань, який стверджує, що не знає причин перенесення засідання.

Раніше повідомлялось, що Портнов вимагає спростувати заяву Порошенка щодо того, що Державне бюро розслідувань "зливає" інформацію Портнову. Адвокат Порошенка каже, що факт витоку інформацію, на їхню думку, був, і за місяць до наступного засідання сторона експрезидента з’ясовуватиме, "хто стоїть за телеграм-каналами", які ведуться від імені Портнова.

Нагадаємо, Петро Порошенко заявив, що заступник глави Адміністрації президента часів Януковича Андрій Портнов намагається захопити телеканал "Прямий" та за його заявою ДБР протягом трьох місяців "тероризувало журналістів каналу". Своєю чергою керівник Державного бюро розслідувань Роман Труба зазначив, що немає жодного провадження, яке б стосувалося діяльності телеканалу "Прямий". Андрій Портнов заперечує, що він стоїть за "захопленням" телеканалу "Прямий".

Кореспондент ТСН Сергій Моргун

Повʼязані теми:

Наступна публікація