Засновник "Трейд Коммоддіті" жив у квартирі з обшарпаними вікнами і їздив маршруткою

Засновник "Трейд Коммоддіті" жив у квартирі з обшарпаними вікнами і їздив маршруткою

Вадим Майко ніколи не вважався заможним чоловіком.

Засновник і директор компанії "Трейд Коммодіті" Вадим Майко, через структуру якого нібито закуповувалось за завищенними цінами пальне для Міноборони України, мешкав в одній із багатоповерхівок Кам'янського Дніпропетровської області.

Як повідомляє кореспондент ТСН, квартира, вікна в якій були обшарпаними, розташована у спальному районі міста далеко від самого приміщення компанії на іншому березі Дніпра. 

Сусіди, які стали очевидцями обшуків, розповіли, що спочатку сприйняли силовиків за колекторів, адже не могли уявити, що Майко є засновником і директором компанії. За їхніми словами, вони неодноразово бачили сусіда у черзі на маршрутку. 

При цьому в будинку були зламані двері в тамбурі і квартирі Майка. Це обурило людей. 

Нагадаємо, офіс "Трейд Коммоддіті" знайшовся в Кам'янському у звичайній "хрущовці".

11 жовтня 2017 року детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів САП здійснили низку обшуків, в результаті яких за підозрою у причетності до злочину під час закупівлі палива затримали двох посадовців Міноборони. Досудове розслідування за цими фактами детективи НАБУ розпочали у вересні 2016 року. Затриманий заступник міністра оборони Степана Полторака Ігор Павловський та директор Департаменту держзакупівель Володимир Гулєвич. Слідством було встановлено, що співробітники Міноборони за попередньою змовою з представниками комерційного підприємства домовилися про закупівлю пального за завищеною ціною.

Повʼязані теми:

Наступна публікація