Заступник голови НАЗК заявив, що його бос має піти у відставку

Заступник голови НАЗК заявив, що його бос має піти у відставку

Фото: ТСН.ua

Сам Руслан Радецький теж готовий звільнитися.

Заступник голови Нацагенції з запобігання корупції Руслан Радецький заявив, що керівник антикорупційного агентства Наталія Корчак має піти у відставку.

"Я з повагою ставлюся до Наталії Миколаївни, але за цей рік, поки вона була головою [НАЗК], вона дійсно укріпилася політично. Тож для збереження інституції – так [вона має піти]", - сказав він в ефірі ток-шоу "Право на владу" на каналі 1+1.

Сам Радецький теж готовий піти у відставку, якщо постане така необхідність.

"Якщо настане цей момент, коли я побачу, що мої сили і ті дії, які я забезпечую для того, щоб зберегти антикорупційну інституцію [недостатні], то я піду у відставку. Це однозначно. Але поки я буду застосовувати усі зусилля, аби цю інституцію зберегти", - сказав заступник голови НАЗК.

Нагадаємо, 27 березня Президент України Петро Порошенко підписав зміни закону про електронне декларування.

Згідно з новими правками, представники громадських об'єднань зобов'язані подавати звітність про свої доходи, натомість військовослужбовці від такої необхідності мають звільнятись.

Напередодні дедлайну 1 квітня, коли мають бути зареєстровані всі електронні декларації посадовців, система снову дала збій.  

Під засідання КМУ премєр-міністр Володимир Гройсман закликав главу НАЗК Наталію Корчак та інших членів Агентства звільнитися. Своєю чергою Корчак заявила, що не збирається йти у відставку, натомість запитала в прем'єра, чи "за його каденцію, за 1 рік роботи в органі, який уже налагоджений, має приміщення, якість нашого українського життя людей змінилася?"

Корчак має піти з посади голови НАЗК для збереження інституції – Радецький

Корчак має піти з посади голови НАЗК для збереження інституції – Радецький

Повʼязані теми:

Наступна публікація