Зеленський анонсував відновлення посади віцепрем’єра з промислової політики

Зеленський анонсував відновлення посади віцепрем’єра з промислової політики

Фото: Офіс президента України

Призначення може відбутися вже найближчим часом.

Кандидатура на посаду віцепрем'єра з питань промислової політики та оборонно-промислового комплексу може бути визначена вже за тиждень. Наразі триває відбір претендентів на цю посаду.

Про це розповів президент Володимир Зеленський 4 липня під час робочої поїздки до Одеської області.

За словами Зеленського, одним із пріоритетів влади залишається збереження робочих місць і розвиток українських підприємств. Президент наголосив, що розвиток промисловості – це стратегічний погляд на розвиток України.

"Для нас це дуже важливе питання. Ми вирішили відновити посаду віцепрем’єра з промислової політики. Ми вже побачили багатьох професійних людей – зараз обираємо найкращу кандидатуру. Тому що для нас і промисловість країни, і ОПК, і космічна індустрія, і всі наші підприємства – це і є стратегія розвитку країни, щоб Україна була промисловою та космічною державою", – зауважив Зеленський.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Денис Шмигаль раніше розповів, що в Україні можуть бути створені три нові міністерства: сільського господарства (виділиться з Мінекономіки); промислової політики і оборонного замовлення (виділиться з Мінекономіки); екології (виділиться з Мінекоенерго). 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація