Зеленський готовий до дебатів з будь-яким кандидатом - представник штабу

Зеленський готовий до дебатів з будь-яким кандидатом - представник штабу

Фото: УНІАН

Разумков вважає, що політичним опонентам Зеленського слід перепросити за звинувачення в проросійської позиції.

Кандидат в президенти Володимир Зеленський готовий взяти участь у дебатах з суперником в президентській гонці. Про це розповів політконсультант і радник штабу Зеленського Дмитро Разумков.

"Володимир Зеленський вже чітко дав зрозуміти, що готовий до дебатів, і йому абсолютно все одно, чи буде це Порошенко, Тимошенко чи якийсь інший кандидат. Як це буде відбуватися, коли, в якому режимі – я поки що про це нічого сказати не можу. Давайте спочатку дочекаємося другого туру, а потім будемо вирішувати проблеми у міру їх надходження", - цитує Разумкова "Інтерфакс-Україна".

Водночас Разумков зазначив, що опонентам варто було б попросити вибачення за те, що назвали виборців Зеленського "маріонетками Коломойського" і за звинувачення в проросійської позиції.

"У ході виборчої кампанії президент говорив, що є він, а все інше – це Путін. Так от якось дивно у нього вийшло, тому що виходячи з тих рейтингів, які показали ці вибори, 85% - це не він. Але я впевнений, що ці 85% є справжніми патріотами нашої країни, точно так само, як ті 15%, які проголосували за нього. І в цьому наша ключова різниця – у повазі до людей, які роблять свій усвідомлений вибір, в повазі громадян країни", - підкреслив Разумков.

Нагадаємо, в соцмережах українці поширюють хештег #хочубачитидебати, яим вимагають діалогу кандидатів у президенти Петра Порошенка та Володимира Зеленського.

Зеленський стане більш публічним та піде на дебати, - Сергій Лещенко

Зеленський стане більш публічним та піде на дебати, - Сергій Лещенко

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація