Зеленський підтвердив, що Богдан написав заяву на звільнення

Зеленський підтвердив, що Богдан написав заяву на звільнення

Фото: УНІАН

Заява наразі не підписана.

Керівник Офісу президента Андрій Богдан дійсно написав заяву про звільнення.

Цю інформацію підтвердив президент України Володимир Зеленський під час візиту на Прикарпаття.

"Ми не тримаємося за владу. Ми – всі ключові люди, які зі мною прийшли, – домовилися з самого початку, що напишемо заяви на звільнення. Якщо суспільство чи Президент відчуватимуть, що та чи інша людина не може впоратися з поставленими Україною завданнями, то в будь-який момент ця людина, не тримаючись за крісло, піде у відставку", – заявив президент.

Наразі заява президентом не підписана. За словами Зеленського, за потреби він може показати суспільству всі заяви на звільнення від членів його команди.

Утім, як передає кореспондент ТСН, президент Зеленський не знає, як заява з'явилась в Інтернеті.

Володимир Зеленський підтвердив, що керівник його Офісу написав заяву на звільнення | 02.08.2019

Президент України Володимир Зеленський підтвердив існування заяви на звільнення від Керівника Офісу Президента України Андрія Богдана. Це відбулося під час розмови з представниками ЗМІ в Івано-Франківську в рамках робочої поїздки Глави держави.

Опубликовано Офіс Президента України Пятница, 2 августа 2019 г.

Нагадаємо, увечері 1 серпня низка всеукраїнських ЗМІ масово повідомила про те, що ніби голова Офісу президента Андрій Богдан написав заяву про звільнення. Сам Богдан цю інформацію коментувати відмовився, офіційного підтвердження так і не було. Деякі ЗМІ, зокрема theБабель, опублікували фото ніби написаної Богданом заяви.

У всіх фото однакове – заява сфотографована не повністю, не видно дати й підпису. У тексті заяви йдеться: "Прошу звільнити мене ... займаної посади за в... бажанням з моменту ... бажання". Згодом цю інформацію заперечив заступник Богдана Руслан Рябошапка. Один з обраних депутатів від "Слуги народу", який просив не називати його імені, висловив "Радіо Свобода" думку, що Богдан просто пожартував: "Це схоже на жарт, прочитайте заяву до кінця".

Стаття з добірки новин:
Відставка Богдана
Наступна публікація