Зеленський показав, як тренується, назвав улюблену страву та розповів, від чого гладшає

Зеленський показав, як тренується, назвав улюблену страву та розповів, від чого гладшає

Фото: УНІАН

Вранці Зеленський розпочав пробіжку о 7.15 та бігав 48 хвилин.

Президент України Володимир Зеленський вранці 4 червня вийшов на пробіжку в Хмельницькому, де перебуває з робочим візитом. Президент подолав дистанцію у понад 8 кілометрів і спалив 740 кілокалорій. 

Про це пише Українська правда".

Зеленський зізнався, що дуже любить біг і робить це навіть у відрядженнях. Нині він вийшов на пробіжку о 7.15 в компанії трьох охоронців. На заняття спортом у нього пішло 48 хвилин. За цей час президент пробіг вісім кілометрів з середнім темпом 5,49.

За словами Зеленського, біг надає йому відчуття внутрішньої енергії. Але від нього в президента болить поперек.

"Я дуже люблю біг, провітрюється мозок. Навіть більше за плавання люблю. Від плавання нема проблем із хребтом, не болить поперек, а від бігу трохи є.. Зате від бігу є відчуття внутрішньої енергії. Дуже раджу! Можна бігати навіть трішки. Питання навіть не у швидкості, і не в темпі, питання лише у часі. Хоча б 30 хвилин. Головне - не вбивати себе", - прокоментував Зеленський.

Фото: Українська правда
Фото: Українська правда

Харчування президента Володимира Зеленського

Глава держави також розповів журналістам, що любить снідати яєчнею з овочами, але найсмачніший сніданок для нього — хліб з маслом і сиром, чай з лимоном і кава. Водночас, президент відмовився від цукру, бо гладшає від нього і відчуває навантаження на серце.

"Я більше за все люблю яйця, чесно кажучи. Яєчню. Зараз у мене буде яєчня зі смаженими перчиками. Звичайний перець смажиться і заливається яйцями. Ще може бути авокадо або якісь овочі, які є. Взагалі найсмачніший сніданок, щоправда заборонений всілякими дієтами… Іноді ми з дружиною його дуже любимо. Це хліб з маслом зі звичайним сиром і чорний чай з лимоном без цукру", - зізнався президент.

Також глава держави каже, що є кавоманом, раніше пив до 14 чашок кави на день. Зеленський надавав перевагу американо і еспресо. Але змінив звички і нині п'є 4-5 горняток кави упродовж дня.

"Ми дуже сильно гладшали (від цукру - ред..), і на серце навантаження. Бо я пив 12-14 чашок кави в день із цукром. Американо, еспресо – було все одно. А зараз вже кілька років не так, і почуваюся легше. Я просто кавоман, і зараз 4-5 чашок на день. Іноді навіть 6, але без цукру. Я ось вчора пив дуже смачну каву, але вона була трішки зіпсована цукром", - додав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, 3 червня Володимир Зеленський вирушив із робочим візитом до Хмельницької області, де провів зустрічі з підприємцями. Після них він разом із представниками Офісу президента відвідав місцеву кав’ярню. 

Після цього заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що поліція може притягнути до відповідальності Зеленського і посадовців, які разом із ним відвідували кав’ярню в Хмельницькому, через ймовірне порушення правил карантину.  

Але головний санітарний лікар Віктор Ляшко, який також входив до складу делегації і був присутній у кафе, запевнив, що президент не порушував карантин. Водночас сам Зеленський висловив готовність сплатити штраф за відвідання кав’ярні у Хмельницькому, якщо в цьому є порушення правил карантину. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація