Зеленський потисне руку Порошенку у разі поразки на виборах – штаб

Зеленський потисне руку Порошенку у разі поразки на виборах – штаб

Фото: УНІАН

Але в перемогу чинного президента у Зеленського не вірять.

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський потисне руку своєму опоненту Петру Порошенку у разі програшу у другому турі виборів.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" сказав речник передвиборного штабу Володимира Зеленського Дмитро Разумков.

При цьому він зазначив, що не вірить у поразку свого кандидата.

"Я думаю, що цього не станеться [поразки Зеленського], але, думаю, що так [потисне руку]. Якщо це буде чесна перемога опонента, я не вірю в це, але я впевнений, що якщо ця перемога буде чесною, Зеленський це зробить", - сказав Разумков.

Нагадаємо, 31 березня в Україні відбувся перший тур виборів президента України. Згідно за результатами підрахунку 100% до другого туру проходять Володимир Зеленський (30,24%) і Петро Порошенко (15,95%). Тимошенко зайняла третє місце з результатом в 13,4%. Єдиним регіоном, де вона здобула перемогу, стала Івано-Франківська область. Порошенко переміг у Львівській і Тернопільській областях, Юрій Бойко - у Луганській та Донецькій областях, а Зеленський - у решті.

Зеленський закликав свого опонента провести дебати на НСК "Олімпійський" у Києві. Порошенко на його виклик погодився. У МВС вже заявили про готовність забезпечити порядок на головній спортивній арені столиці

Порошенко та Зеленський продовжують обмінюватись викликами у соцмережах

Порошенко та Зеленський продовжують обмінюватись викликами у соцмережах

 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація