Зеленський пояснив, чому не пішов здавати аналізи разом з Порошенком

Зеленський пояснив, чому не пішов здавати аналізи разом з Порошенком

Кандидат вже здав кров на аналіз.

Кандидат у президенти України Володимир Зеленський розповів, чому він не пристав на пропозицію Петра Порошенко про спільне здавання аналізів на стадіоні НСК "Олімпійський". Свої коментарі він дав журналістам під лабораторією "Eurolab".

"У мене ще ніколи не було прес-конференції з приводу аналізів. Здав кров, всю кров з мене викачали, але, слава богу, в мені її багато. Це буде глибокий аналіз, через три дні ми отримуємо результат на електронну пошту. Всім його покажемо, все офіційно", - заявив Зеленський.

На запитання, чому кров не можна було здавати на НСК "Олімпійському", кандидат у президенти відповів, що там немає лабораторії. "Ніхто не знає про існування там (на стадіоні – ред.) лабораторії", - пояснив він.

Також кандидат у президенти пообіцяв, що сьогодні приїде на стадіон "Олімпійський". Варто зазначити, що о 9:00 туди приїде президент України Петро Порошенко для здавання аналізів.

"Ми говоримо не про тих хто бере кров, а про лабораторію", - відповів він на запитання, чому обрав саме цю лабораторію.

Журналістка запитала, чи збирається здавати Зеленський волосся і нігті на аналізи. "Скажуть - будемо", - відповів він.

На запитання, які ще будуть умови, щоб шоумен взяв участь в дебатах, він відповів: "Все. Треба виконувати умови, які там сказані".

Крім того, Зеленський не вважає, що такими дебатами "можна загубити Україну".

Раніше повідомлялося, що Володимир Зеленський вранці 5 квітня прийшов здавати аналізи, що було його умовою для дебатів із чинним президентом Петром Порошенком.

Нагадаємо, одразу після оголошення даних екзитполів про перемогу в першому турі президентських виборів 31 березня кандидат Володимир Зеленський заявив, що готовий до дебатів із опонентом, який потрапить разом із ним до другого туру. Наступного дня Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила на теледебати Зеленського та чинного президента Петра Порошенка. Ще через день радник Зеленського Руслан Рябошапка заявив, що не бачить сенсу у дебатах. Водночас у соцмережах розпочалася хвиля під хештегом #хочубачитидебати.

2 квітня народні депутати Ірина Геращенко та Марія Іонова зареєстрували законопроект про обов’язкові дебати кандидатів в президенти перед другим туром виборів. Але керівник комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар висловила сумнів у тому, що "правила можна змінювати під час гри".

Нагадаємо, 31 березня відбувся перший тур президентських виборів. Ввечері стали відомі результати екзит-полів - згідно з ними, найбільше голосів набрали Володимир Зеленський та Петро Порошенко. 1 квітня Національна суспільна телерадіокомпанія України запросила на теледебати обох кандидатів у президенти. Спочатку команда Зеленського відмовилася від пропозиції. Українці почали ширити у соцмережах хештег #хочубачитидебати. 

Увечері 3 квітня кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський, викликав чинного президента Петра Порошенка на дебати на НСК "Олімпійський". У ніч проти 4 квітня Петро Порошенко заявив, що готовий дебатувати на стадіоні зі своїм суперником у другому турі виборів президента і висунув низку умов. Нещодавно Зеленський опублікував чергове відеозвернення, у якому запросив Юлію Тимошенко стали арбітром зустрічі кандидатів. 

Детальніше у нашій інтерактивній хроніці: 

Пізніше Петро Порошенко записав нове відеозвернення до свого опонента Володимира Зеленського та запропонував "бути мужиком".

Зеленський запропонував Юлії Тимошенко стати арбітром майбутніх дебатів

Зеленський запропонував Юлії Тимошенко стати арбітром майбутніх дебатів

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація