Зеленський пояснив, чому вирішив йти у президенти

Зеленський пояснив, чому вирішив йти у президенти

Фото: facebook.com/Kvartal95

Шоумен хоче щось змінити в країні.

Лідер "Студії Квартал-95" Володимир Зеленський пояснив своє рішення балотуватися у президенти України бажанням щось змінити в країні.

У своєму зверненні він зазначив, що зараз у країні така ситуація, коли у кожного українця є три шляхи – плисти за течією, поїхати в іншу країну або спробувати щось змінити. Зеленський зазначив, що вирішив обрати третій шлях.

"Зараз, за декілька хвилин до Нового року, я вам дещо пообіцяю і одразу виконаю. Дорогі українці я обіцяю вам піти у президенти і одразу виконую. Я іду в президенти України. Давайте зробимо це разом. З Новим роком, з новим слугою народу", - заявив він.

Нагадаємо, на Новий рік український шоумен Володимир Зеленський офіційно оголосив про те, що висуне свою кандидатуру на посаду президента України. 

Володимир Зеленський заявив про балотування в президенти

Володимир Зеленський заявив про балотування в президенти

Володимир Зеленський - шоумен і головний продюсер "Студії Квартал-95". Народився у Кривому Розі 1978 року. Юрист за освітою, але за фахом не працював. Відомим став завдяки успішним виступам у вищій лізі КВН з командою "95-й квартал".

Після відходу з КВН у 2003-му році активно розвиває свій бізнес. Разом з Андрієм Яковлєвим, Борисом і Сергієм Шефірами створює "Студію Квартал-95". Компанія робить ряд успішних телепроектів - "Вечірній квартал", "Вечірній Київ", "Розсміши коміка". У 2009-му на екрани вийшов перший фільм, знятий за сценарієм "Студії Квартал 95" - "Любов у великому місті".

З листопада 2010-го по вересень 2012-го Зеленський - член правління і генпродюсер телеканалу "Інтер". Програми "Кварталу" були найбільш рейтинговими продуктами каналу. У 2012-му "Квартал" уклав угоду про співпрацю з каналом 1+1.

У 2012-му році український Forbes назвав "Студію Квартал-95" найуспішнішим проектом країни.

Після початку війни з Росією "Квартал" почав допомагати українській армії, їздив в зону АТО з концертами, закрив російську філію компанії. Сам Зеленський в недавньому інтерв'ю Дмитру Гордону розповів, що його продовжують кликати виступати в Росію, але від пропозицій він відмовляється.

Згідно з останніми соцопитуваннями, в президентських перегонах Зеленський входить до трійки лідерів разом з Юлією Тимошенко та Петром Порошенком.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація