Зеленський представив нового очільника Рівненщини і назвав три його головних завдання

Зеленський представив нового очільника Рівненщини і назвав три його головних завдання

Фото: УНІАН

Главою області став бізнесмен Віталій Коваль.

10 вересня президент України Володимир Зеленський в Острозькій академії представив нового голову Рівненської обласної державної адміністрації Віталія Коваля.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Як зазначається, президент одразу поскаржився на те, що всю дорогу з аеропорту їхав без доступу до телефонного та інтернет-зв’язку.

"Зв’язок та інтернет у сучасному світі повинен бути у кожному куточку України. Віталію, я дуже вас прошу: почніть, будь ласка, з цього", - віддав перше розпорядження Зеленський.

Друге важливе питання, за словами президента, - проблема трудової міграції. А третім питанням є незаконний видобуток бурштину.

"Дійшли до офіційної частини, я хочу привітати Віталія Коваля. Хочу, щоб громадськість звернула увагу і щоб ви спілкувалися з молоддю і вирішували їхні питання. Я кожному новому голові ОДА кажу - якщо ми будемо щось чути ... будемо реагувати. Це не посада - це можливість показати, хто ви є ... Як посада дається, так і забирається. Сьогодні ми даємо її вам ", - додав Зеленський.

Як повідомляється, раніше Віталій Коваль керував компанією "ВВВ Монтаж", яка займається будівництвом доріг. Також у нього є бізнес у сфері оптової торгівлі зерном, насінням та кормами - фірма "Санакая".

Також Коваль є членом Олімпійського комітету України та президентом Рівненської обласної Федерації греко-римської боротьби.

Раніше, 6 вересня, представник Офісу президента представив очільника Запорізької обладміністрації. Ним став бізнесмен із Рівного Віталій Туринок. 

Вранці 26 червня віцепрем’єр-міністр України Павло Розенко оприлюднив імена восьми кандидатів від президента Володимира Зеленського на посади очільників обласних держадміністрацій. Йдеться про голів Донецької ОДА, Закарпатської ОДА, Київської ОДА, Луганської ОДА, Львівської ОДА, Одеської ОДА, Херсонської ОДА та Черкаської ОДА. ТСН.ua розповів, що відомо про кожного з них. Також ми створили інтерактивну мапу із кадровими призначеннями в регіонах.

Президент роздав першочергові завдання для новопризначенців та встановив дедлайни

Президент роздав першочергові завдання для новопризначенців та встановив дедлайни

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація