Зеленський прибув з офіційним візитом до Ізраїлю

Зеленський прибув з офіційним візитом до Ізраїлю

Фото: Офіс президента України

Президент візьме участь у п’ятому Всесвітньому форумі пам’яті Голокосту.

Президент України Володимир Зеленський 23 січня розпочав робочий візит до Держави Ізраїль.

Про це повідомляє пресслужба президента.

Зазначається, що президент візьме участь у п’ятому Всесвітньому форумі пам’яті Голокосту, присвяченому 75-й річниці звільнення концтабору Аушвіц.

Крім того, Володимир Зеленський проведе зустрічі з керівництвом Ізраїлю та представниками ізраїльських ділових кіл.

Міністр екології Ізраїля Зеєв Елькін зустрівся з президентом України Володимиром Зеленським, коли той приземлився в ізраїльському аеропорту Бен-Гуріон.

"Близько 4 години ранку я привітав президента України Володимира Зеленського, який приземлився в Ізраїлі. У мене була коротка бесіда з президентом про подію в Яд Вашем і майбутні зустрічі з президентом Рівліном і прем'єр-міністром Нетаньяху. Це перший візит президента Украъни в Ізраїль з моменту його обрання", - написав Елькін у твітері.

Своєю чергою Володимир Зеленський зазначив, що після того, як вони покинули форум у Давосі, передали свої місця жертвам Голокосту.

"Вирішили передати моє місце та місця делегації України цим мужнім, унікальним людям. Преса повідомляє, що так само вчинили деякі міністри ізраїльського уряду. Вважаю, що це правильно. До того ж це жодним чином не скасовує вшанування пам’яті жертв однієї з найстрашніших трагедій ХХ століття делегацією України, – написав Зеленський. – Братимемо участь у всіх передбачених заходах і проведемо заплановані зустрічі з Президентом, Прем’єр-міністром та Спікером Кнесету Держави Ізраїль".

Прилетіли до Ізраїлю й дізналися, що на Всесвітній форум пам’яті Голокосту через величезний інтерес до події та обмежену...

Опубліковано Володимиром Зеленським Середа, 22 січня 2020 р.

Нагадаємо, днем раніше, 22 січня Зеленський відвідав економічний форум в Давосі, де зустрівся зі світовими лідерами та виступив перед учасниками форуму.

На Економічному форумі в Давосі Зеленський запросив в Україну іноземних інвесторів

На Економічному форумі в Давосі Зеленський запросив в Україну іноземних інвесторів

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація