Зеленський привітав українців із Різдвом і побажав смачної куті

Зеленський привітав українців із Різдвом і побажав смачної куті

Фото: Офіс президента України

Український лідер висловив сподівання, що у кожній родині буде злагода і мир.

Президент України Володимир Зеленський привітав українців із прийдешнім Різдвом Христовим.

У своєму пості на фейсбуці український лідер нагадав, що "Колядку дзвонів", написану на мелодію Миколи Леонтовича, переспівують у понад 150 варіаціях, а український різдвяний дух поширюється всім світом.

"Це дух надії, добра, очікування дива та неймовірного єднання, яке панує за столом, коли родина збирається на Святу вечерю. Нехай рік буде щедрим на здійснені сподівання й дива, хай запанує злагода і настане мир у кожній родині! Всім смачної куті! Христос рождається! Славімо його!", - підсумував він.

«Колядку дзвонів», написану на мелодію Миколи Леонтовича, переспівують у понад 150 варіаціях. Так український «Щедрик»...

Опубліковано Володимиром Зеленським Понеділок, 6 січня 2020 р.

Нагадаємо, 5 січня Зеленського помітили в одному з готелів Оману, куди він вирушив після новорічного відпочинку в Карпатах. В Офісі президента повідомили, що цей неанонсований візит є офіційним, а у самого Зеленського запланована низка зустрічей на високому рівні. Зокрема, того ж дня в ОП повідомили про зустріч українського президента із міністром закордонних справ Султанату Оман Юсуфом бін Аляві бін Абдаллою. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація