Зеленський приїхав до Ради, нардепи кажуть про ще одне позачергове засідання

Зеленський приїхав до Ради, нардепи кажуть про ще одне позачергове засідання

Фото: УНІАН

Парламент може зібратися втретє за день.

Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 30 березня, приїхав до Верховної Ради. Про це на своїй сторінці у телеграмі повідомив нардеп від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко.

Причини візиту гаранта до парламенту не повідомляють, однак раніше нардепи від різних політсил – Олександр Качура від "Слуги народу" та Володимир Ар’єв від ЄС говорили про можливість проведення у Раді ще одного, вже третього за день, позачергового засідання.

На ньому, за словами Ар’єва, можуть розглянути законопроєкт про банки та призначення нового міністра фінансів та  міністра охорони здоров’я, голосування за яких удень народні обранці провалили. 

На 16:00 знову збирають позачергову. Земля. ‪Повний хаос в прийнятті рішень.‬ PS І банки. І нова спроба призначити міністрів

Опубліковано Volodymyr Ariev Понеділок, 30 березня 2020 р.

Нагадаємо, що Верховна Рада України під час позачергового засідання 30 березня розглянула низку законопроєктів для боротьби з коронавірусом, а також здійснила ротації в уряді. Серед них звільнення міністра охорони здоров'я Іллі Ємця. 

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Рішення Верховної Ради
Наступна публікація