Зеленський призначив свого постійного представника в Криму

Зеленський призначив свого постійного представника в Криму

Ним став юрист-міжнародник, який системно вивчає міжнародні злочини на Донбасі і в Криму.

Володимир Зеленський призначив Антона Кориневича постійним представником президента України в Автономній Республіці Крим.

Про це йдеться в указі, оприлюдненому 26 червня на сайті голови держави.

Зазначимо, Антон Кориневич - український юрист-міжнародник, кандидат юридичних наук, доцент. Раніше він працював заступником директора Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка.

Кориневич є фахівцем з міжнародного гуманітарного та міжнародного кримінального права та системно вивчає міжнародні злочини на Донбасі і в Криму.

Від 2014 року він як експерт бере участь у роботі правоохоронних органів України, міжнародних організацій, неурядових правозахисних організацій, робочих груп з питань Криму та Донбасу.

Окрім цього, Кориневич є розробником нормативно-правових актів, пов’язаних з окупацією Криму та збройним конфліктом на Донбасі – зокрема законопроекту №9438 про належну криміналізацію міжнародних злочинів.

Раніше віцепрем’єр-міністр України Павло Розенко оприлюднив імена восьми кандидатів від президента Володимира Зеленського на посади очільників обласних держадміністрацій. ТСН.ua розповідає, що відомо про кожного із кандидатів на очільників восьми українських областей.

Президент Зеленський скасував понад 160 указів своїх попередників

Президент Зеленський скасував понад 160 указів своїх попередників

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація