Зеленський упевнений, що за кілька років Україна увійде в топ-10 країн за легкістю ведення бізнесу

Зеленський упевнений, що за кілька років Україна увійде в топ-10 країн за легкістю ведення бізнесу

Фото: Associated Press

Він також запевнив, що його команда працюватиме над покращенням кредитного рейтингу України.

Президент України Володимир Зеленський Україна може за 3-4 роки увійти до першої десятки рейтингу Світового банку Doing Business.

Про це він заявив під час форуму "Діалог бізнесу та влади" 20 червня у Києві.

Сам президент пообіцяв докласти до цього максимум зусиль. Серед іншого він повідомив, що було проведено інвентаризацію президентських указів і скасовано документи, які стримували розвиток економіки. Окрім цього, скасована вимогу обов'язкового продажу валютної виручки.

За словами Зеленського, далі змін буде більше. Він також запевнив, що його команда працюватиме над покращенням кредитного рейтингу, який наразі перебуває на рівні B-, і пообіцяв змінити ситуацію за декілька років.

Також серед пріоритетів він назвав відновлення позитивного іміджу України у світі, що сприятиме залученню інвесторів, подолання корупції, боротьба з контрабандою та рейдерством. Президент також підтримав масштабну приватизацію та позбавлення СБУ невластивих їй функцій.

Нагадаємо, під час зустрічі в Парижі президента України Володимира Зеленського із французькими бізнесменами було обговорено можливість заходу на український ринок великих французьких автомобільних компаній, у Чорнобильській зоні французи мають втілити масштабний проект електричної станції, розширити мережу гіпермаркетів, а також можуть втілити логістичні та транспортні проекти.

Зеленський подасть до Ради законопроєкт про скасування формули "Роттердам+"

Зеленський подасть до Ради законопроєкт про скасування формули "Роттердам+"

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Зеленський Володимир Олександрович
Наступна публікація